VERZENDING & RETOUREN

Verzendkosten voor airconditioners:
Nederland: €35
België: €45

Verzendkosten voor toebehoren:
Nederland: €9,50
België: €25

Verzendkosten airconditioners
Wij verzenden alle airconditioners via DHL op een pallet. De kosten hiervan zijn €35 per pallet. Indien u een airconditioners met toebehoren besteld, wordt de gehele bestelling op één pallet verzonden. Besteld u meerdere airconditioners? Dan kunnen op één pallet maximaal 6 airconditioners verzonden worden. De verzendkosten worden automatisch berekend bij uw bestelling. Voor België bedragen deze kosten €45.

Leveringsinformatie airconditioners:
Zodra de bestelling gereed is voor bezorging krijgt u hiervan een e-mail. Bestellingen worden bezorgd door DHL van maandag tot en met vrijdag tussen 08.00 en 18.00. U dient aanwezig te zijn op het afleveradres, aangezien een pallet bezorging niet bij de burgen wordt afgeleverd. De bestelling wordt geleverd tot aan de deur op de begane grond van het afleveradres.

Controleer uw bestelling
Het is van belang om altijd uw bestelling te controleren bij aflevering. Indien er sprake mocht zijn van schade en/of gebreken willen wij u vragen om de bestelling retour te laten nemen. Bij goedbevinden tekent u voor ontvangst.

Leveringsinformatie en verzendkosten toebehoren:
Airco toebehoren worden als pakket met PostNL verzonden. Het pakket heeft een maximum van 30kg en de verzendkosten bedragen €9,50. Voor België bedragen deze kosten €25. De verzendkosten worden automatisch berekend bij uw bestelling.

Levertijd:
De levertijd voor onze producten bedraagt 1 tot 3 werkdagen. De levertijd kan in uitzonderlijke gevallen afwijken, indien dit het geval is stellen wij u hiervan tijdig op de hoogte.

Ophalen:
Het is ook mogelijk om uw bestelling op te halen bij ons op locatie. U kiest hiervoor bij het plaatsen van uw bestelling de optie ‘ophalen’ en maakt vervolgens een afspraak telefonisch of per mail. Bekijk onze contact pagina voor al onze contact gegevens.

Retourneren:
Indien u uw aankoop wil retourneren kan dat via onze pagina voor retourneren. Op onze retour pagina vind u alle informatie die u nodig heeft om uw product goed te retourneren.