Verzending

Hoeveel bedragen de verzendkosten?

De verzendkosten voor één pallet bedragen €35. Op één pallet kunnen maximaal 6 airco’s met toebehoren worden verzonden. Voor België bedragen deze kosten €45.

Indien u enkel toebehoren besteld wordt dit per pakket verzonden. De kosten hiervoor bedragen €9,50. Het pakket mag maximaal 30 kg wegen. Voor België bedragen deze kosten €25.

Wij berekenen de verzendkosten voor u automatisch in de winkelmand.

Hoe lang is de levertijd van de producten?

De levertijd bedraagt 1 tot 3 werkdagen. De levertijd kan in uitzonderlijke gevallen afwijken, indien dit het geval is stellen wij u hiervan tijdig op de hoogte.

Kan ik mijn bestelling retourneren?

Indien u uw aankoop wil retourneren kan dat via onze pagina voor retourneren.

Is het mogelijk om mijn bestelling op te halen?

Ja, het is mogelijk om uw bestelling op te halen bij ons op locatie. U kiest hiervoor bij het plaatsen van uw bestelling de optie ‘ophalen’ en maakt vervolgens een afspraak telefonisch of per mail.

Betaalmethoden

Welke betaalmethoden accepteren jullie?

Op dit moment accepteren wij betalingen per Creditcard, iDEAL, KBC/CBC Betaalknop, Bancontact en PayPal. U kunt alle betaalmethoden zien in de laatste stap van de checkout.

Garantie en onderhoud

Zit er garantie op de airconditioners?

Op alle airconditioners zit standaard 24 maanden garantie, mits vakkundig geïnstalleerd. Neem direct contact met ons op indien u een probleem heeft met uw airco dat binnen de garantie valt.

Hoe vaak heeft de airco onderhoud nodig?
Wat zijn de voordelen van een onderhoudspakket?

Met ons onderhoudspakket is uw airco altijd optimaal onderhouden. Dit komt ten goede voor de levensduur van uw airco. Ook bespaart u energie met een airco die in goede staat is.

Kan ik de airconditioner door jullie laten onderhouden?

Ja, wij bieden verschillende pakketen voor airco onderhoud aan. Voor meer informatie neem contact met ons op telefonisch of per mail.

Installatie

Kan ik de airco door jullie laten installeren?

Ja dat is mogelijk. Voor meer informatie neem contact met ons op telefonisch of per mail.

Kan ik de airconditioner zelf installeren?

De airconditioners die wij op onze website aanbieden zijn prima zelf te plaatsen. Het aansluiten van de koelleidingen en het in bedrijf stellen van de airconditioner moet echter door een gecertificeerde installateur worden uitgevoerd.