Dit maakt onze TCL arico's de beste keus

Lees alles over de unieke functies van onze TCL airco’s.

Of bekijk ons volledige assortiment TCL arico’s.

Slimme connectiviteit

Airco kopen

Bedien de TCL airco met ingebouwde WiFi waar u ook bent, met de Intelligent AC app op uw smartphone. Deze app is verkrijgbaar in de App Store of Google Play Store.

Mute mode

Tijdens mute mode werkt de TCL airco vrijwel geruisloos, zodat u zich volledig ontspannen op belangrijke zaken kunt concentreren.

Invertertechnologie

Invertertechnologie ontworpen door TCL voor werking op een ultra lage frequentie, zorgt voor een energiebesparing tot wel 40%!

Koelen en verwarmen

Airco kopen

Met onze TCL airco’s heeft u altijd een comfortabel klimaat. Doordat onze TCL arico’s zowel kunnen koelen als verwarmen heeft u het hele jaar door plezier van uw airconditioning.

R32 koelmiddel

TCL gebruikt milieuvriendelijk R32 koelmiddel dat warmte efficiënt transporteert en minder bijdraagt aan de opwarming van de aarde.

Sleep mode

Tijdens sleep mode wordt een zeer nauwkeurige temperatuurbuffer gehandhaafd, om zo een optimale nachtrust te creëren.

Slimme luchtstroming

Airco kopen

Innovatief ontwerp zorgt ervoor dat koele lucht naar boven wordt gericht en warme lucht naar onder wordt gericht, om zo een zeer gelijkmatige luchtverdeling te garanderen.

I feel technologie

De ingebouwde temperatuursensor in de TCL afstandsbediening zorgt voor een zeer nauwkeurige meting van de kamertemperatuur.

4-weg luchtstroming

De TCL airco is uitgevoerd met horizontaal en verticaal bewegende kleppen, die een optimale luchtstroming door de ruimte garanderen.

Auto restart

Auto restart zorgt ervoor dat uw persoonlijke instellingen worden vastgelegd en zorgt dat de TCL airco zijn werking automatisch zal hervatten na een eventuele stroomstoring.

Digitaal display

De TCL airco heeft een ingebouwd digitaal display, waarop eventuele onregelmatigheden worden weergegeven voor snelle diagnose en eenvoudig onderhoud van het systeem.

Ideale luchtvochtigheid

De ideale luchtvochtigheid ligt tussen de 50% en 60%. De TCL airco richt zich op deze waarden voor gezondere lucht, betere hydratatie van de huid en gemakkelijker ademen.

TLC logo
Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

TCL Elite Series airconditioners.

TCL Split Airco TAC-09/XA71

 470,00
Voor ruimtes tot

65m³

Vermogen

2 , 5 kW

Energielabel

A++ / A+

TCL Split Airco TAC-12/XA71

 500,00
Voor ruimtes tot

120m³

Vermogen

3 , 5 kW

Energielabel

A++ / A+

TCL Quick Connect Split Airco TAC-12/XA71

 650,00
Voor ruimtes tot

120m³

Vermogen

3 , 5 kW

Energielabel

A++ / A+

TCL Split Airco TAC-18/XA71

 715,00
Voor ruimtes tot

150m³

Vermogen

5 kW

Energielabel

A++ / A+